kép kép kép kép

Don Bosco musical

feb. 7-én 18.00

Eseményeink

(Színek: saját külső)

Jelenleg nincs megjeleníthető aktuális esemény.

Statisztika

2019. 12. 14. 05:52
Látogatók:
Ma: 23
E hónapban: 1048
Összesen: 609397
Oldal-megtekintések:
Ma: 23
E hónapban: 1341
Összesen: 1057774
Utolsó látogatás:
2019. 12. 14. 05:47
Lelki adoptálás - jelentkezés

Ajánljuk imádkozó híveink figyelmébe a lelki adoptálás imamozgalmat. A lelki adoptálás lényege szerint Isten színe előtt tett ígéret, amelyben egy konkrét személy kötelezi magát, hogy kilenc hónapon át (vagyis amennyi időt átlagosan az anyaméhben tölt a megfogant gyermek) mindennap imádkozik egy veszélyben lévő magzatért, valamint azért, hogy ez az Isten által kiválasztott, és egyedül Általa ismert gyermek megszülethessen, és születése után szeretetben és elfogadva, törvényes családi körülmények között nőhessen fel.

 

A jelentkezők jan. 29-én, Don Bosco ünnepéhez kapcsolódva a 10 órai szentmisében ígérettétellel kötelezik magukat az imádságra.

 

Lelki adoptálás - Életre születtünk

Kilenc hónapon át mindennap imádkozom egy magzat életének a megmentéséért, valamint azért, hogy születése után törvényes és tisztességes életet élhessen.


Napi imám:
1. Uram Jézus, Édesanyád, Mária közbenjárására, aki szeretettel szült világra Téged, valamint Szent Józsefnek, a bizalom emberének közbenjárására, aki születésed után gondoskodott Rólad, kérlek Téged annak a meg nem született gyermeknek érdekében, akit lélekben adoptáltam, és akit a halál veszélye fenyeget. Kérlek, adj szüleinek szeretetet és bátorságot, hogy meghagyják gyermekük életét, melyet Te magad rendeltél számára. Ámen!
2. A rózsafüzér egy tizede.

Az ígérettétel napja: 2012. január 29.
Jeletkezés e-mailen: plebanos@szentkvirin.hu

Több infó az ennek a témának szentelt honlapon olvasható.
                                        
Az ígérettétel szövege:
Szentséges Szűz Istenanya, Mária, összes angyalok és szentek, a meg nem születettek védelmében való segítségnyújtás vágyától vezetve elhatároztam és ígérem, hogy január 29-től kezdődően lélekben adoptálok egy gyermeket, akinek nevét egyedül Isten ismeri. Kilenc hónapon át, minden nap imádkozom élete megmentéséért, valamint azért, hogy születése után törvényes és tisztességes életet élhessen.
Imáim e szándékra a következők lesznek: A Rózsafüzér egyik titka (tizede), valamint, az az ima, amelyet ma először mondok el.
Napi imám: Uram, Jézus, Édesanyád, Mária közbenjárására, aki szeretettel szült világra Téged, valamint Szent Józsefnek, a bizalom emberének közbenjárására, aki születése után gondoskodott Rólad, kérlek Téged annak a meg nem született gyermeknek érdekében, akit lélekben adoptáltam, és akit a halál veszélye fenyeget. Kérlek, adj szüleinek szeretetet és bátorságot, hogy meghagyják gyermekük életét, melyet Te magad rendeltél számára. Ámen!