kép kép kép kép

Don Bosco musical

feb. 7-én 18.00

Eseményeink

(Színek: saját külső)

Jelenleg nincs megjeleníthető aktuális esemény.

Statisztika

2019. 12. 14. 05:36
Látogatók:
Ma: 19
E hónapban: 1044
Összesen: 609393
Oldal-megtekintések:
Ma: 19
E hónapban: 1337
Összesen: 1057770
Utolsó látogatás:
2019. 12. 14. 05:35
Vasárnapi hirdetések

2013. márc. 17. - Nagyböjt 5. vasárnapja

 

1. Ma országos gyűjtés tartunk a Szentföld javára, híveink adományát tehát a szentföldi keresztények támogatására kérjük.

2. A nagyböjti püspöki stációs-misék eheti állomásai: szerdán a szentkirályi Szent István király, pénteken a mi templomunkban (Szent Kvirin) lesz a püspöki stációs szentmise. Nagyböjt péntekein 3/4 5-től keresztutat imádkozunk templomunkban Krisztus Urunk kínszenvedésének emlékezetére.

3. Szerdán a Savaria moziban 18 órakor folytatódik és záródik az Agora-Savaria Filmszínház és a Szombathelyi Egyházmegye által a Hit évében szervezett nyilvános filmvetítés-sorozat „A fehérruhás vándor - II. János Pál”  c. film vetítésével. A film előtt Dr. Martos Levente Balázs főiskolai paptanár mond bevezetőt. A kedvezményes belépőjegy 500 Ft-ba kerül, amit ajánlatos előre megváltani.

4. Csütörtökön, pénteken és szombaton kerül sor a székesegyházban a városi nagyböjti triduumra a 18 órakor kezdődő esti szentmisék keretében. Az elmélkedéseket Pál Ferenc budapesti káplán, mentálhigiénés szakember vezeti. Már 17 órától lehetőség nyílik gyónás elvégzésére. Pénteken este kiemelten is várják a városi papságot, ezért aznap este templomunkban elmarad az esti szentmise.

5. A Szalézi Család nevében örömmel hirdetjük, hogy április 1-én, Húsvéthétfőn fél 11 órakor papszentelésre kerül sor templomunkban: Dr. Veres András megyéspüspök Nguyen Hai Ly Jakab és Tran Dinh Biet Pál missziós diakónus rendtársainkat szenteli pappá. Erre a kiemelkedő és egyedi ünnepre minden hívőt szeretettel hívunk és várunk!

6. Húsvét ünnepéig karitász-gyűjtésre szólítjuk a híveket szegény, nélkülöző családok számára. Mind természetbeni, mind anyagi felajánlásokat örömmel fogadunk. Kedden Szent József főünnepét tartjuk (és ezen a napon lesz Rómában a pápai beiktatás!), jövő vasárnap pedig Virágvasárnap ünnepével megkezdődik a Nagyhét. Még elérhető templomunkban a Martinus új, márciusi száma.

7. Kérjük jövedelemadó befizetésére kötelezett hívő testvéreinket, hogy adójuk kötelezően felajánlandó 1-1 százalékával a Katolikus Egyház tevékenységét, valamint rendünk alapítványának, a Bosco Szent János Ifjúsági Nevelési és Oktatási Alapítvány tevékenységét támogassák, amely szervezet elsősorban szegény fiatalok életét és képzését segíti.

 

0 hozzászólás.

Mielőtt az elküldés gombra kattint, kérjük ellenőrizze, hogy minden mezőt kitöltött-e! Minden mező kötelezően kitöltendő, de az e-mail cím nem fog megjelenni a hozzászólásoknál.

Kérem, írja be a képen látható művelet eredményét:

Kérem, írja be a képen látható művelet eredményét. =