kép kép kép kép

Don Bosco musical

feb. 7-én 18.00

Eseményeink

(Színek: saját külső)

Jelenleg nincs megjeleníthető aktuális esemény.

Statisztika

2020. 01. 21. 06:58
Látogatók:
Ma: 36
E hónapban: 2569
Összesen: 613884
Oldal-megtekintések:
Ma: 36
E hónapban: 5770
Összesen: 1068840
Utolsó látogatás:
2020. 01. 21. 06:58
Programok

Itt találhatóak a tervezett és lezajlott programok kronológikus sorrendben. (Legfentebb található a soron következő program.)

 

 

A kommunisták által 1953. június 8-án koncepciós perben kivégzett Sándor István szalézi szerzetes-testvér emlékezete a kommunista diktatúra áldozatainak emléknapján a Terror Háza Múzeumban (Budapest, Andrássy út 60.) Alberto Bottari de Castello apostoli nuncius, Pierluigi Cameroni szalézi posztulátor és más jeles előadók részvételével.

 

  • 2013. február 12. kedd, 18.00 óra - Don Bosco Akadémia az Óbudai Kulturális Központban

Téma: Az oktatás és az egyház – Miért hatékony a szalézi pedagógia?
Az eseményt megnyitja: Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere
Beszélgetőpartnerek: Alberto Bottari de Castello érsek, az Apostoli Szentszék magyarországi nunciusa, Dr. Khirer Vilmos pápai prelátus, tb. kanonok, bírósági helynök, az óbudai Szent Péter és Pál Főplébánia plébánosa, P. Ábrahám Béla szalézi tartományfőnök.

(*) (*) (*) beszámoló: az előadás hangfelvétele itt hallgatható meg.

 

  • 2013. január 26. szombat, 13.00-17.00 óra - Ünnepi műsor és "A jókedv rendje" c. kiállítás megnyitója a Budapesti Történeti Múzeum Barokk Csarnokában (Budavári Palota E épület) 

Ez a program csak meghívott vendégeink részére nyilvános. A kiállítás március végéig látogatható.

 

  • 2013. január 26. szombat, 10.30 - Ünnepi szentmise a Szent István-bazilikában, a centenáriumi év megnyitása.

A szentmisét Dr. Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek, a centenárium fővédnöke celebrálja. Az esemény díszvendége Adriano Bregolin szalézi vikárius, római előljárónk helyettese.

 

  • 2013. január 26. szombat, 9.00 óra - A kazincbarcikai "Don Bosco Expressz" fogadása a Nyugati pályaudvaron

A Szalézi Ifjúsági Mozgalom (SZALIM) képviselői várják és fogadják a kazincbarcikai iskoláinkból érkező összesen 800 fiatalt tanáraik társaságában. 9 órakor találkozó a Nyugati Pályaudvar csarnokában, a 9.15-kor érkező Expressz fogadása, közben egy-egy közös BANS (magyarázó gesztikulálással előadott vidám közösségi ének) előadása, majd gyalogos felvonulás a bazilikáig biztosított útvonalon.

 

  • 2013. január 4. hétfő, 15.00 óra - "Utolsókból lesznek az elsők – A szalézi csoda" c. kiállítás megnyitója Nyergesújfalun

Nyergesújfalu az első magyar szalézi iskola települése. A centenárium évének első tárlatát a helyi városháza kiállítótermében nyitják meg, és közel egy hónapig, január 31-ig látogatható. További helyszínei: Mezőnyárád, Miskolc, Kazincbarcika, Óbuda, Pécs, Szolnok, Újpest.

0 hozzászólás.

Mielőtt az elküldés gombra kattint, kérjük ellenőrizze, hogy minden mezőt kitöltött-e! Minden mező kötelezően kitöltendő, de az e-mail cím nem fog megjelenni a hozzászólásoknál.

Kérem, írja be a képen látható művelet eredményét:

Kérem, írja be a képen látható művelet eredményét. =