kép kép kép kép

Don Bosco musical

feb. 7-én 18.00

Eseményeink

(Színek: saját külső)

Jelenleg nincs megjeleníthető aktuális esemény.

Statisztika

2019. 11. 12. 09:21
Látogatók:
Ma: 49
E hónapban: 962
Összesen: 605892
Oldal-megtekintések:
Ma: 49
E hónapban: 1372
Összesen: 1053307
Utolsó látogatás:
2019. 11. 12. 09:20
Szalézi Filmklub indul (időpontváltozás!)

2011. január 3. hétfő 23:00

A filmvilág hihetetlen nézőcsúcsok megdöntésére képes. Kérdés, milyen áron, milyen értékrend közvetítése útján. Többrendbeli gyanakvásom, hogy a legújabb kor legnézettebb filmjei állandó, öncélú újdonságaikkal csupán sokkolni, megdöbbenteni, provokálni akarnak, és így szórakoztatni, "időt múlattatni", emellett jelentős bevételre szert tenni. A filmvilág azonban - sokunk örömére - többre is hivatott és képes. Pl. igazi értékek közvetítésére, gazdagításra, akár lelki katarzisra - akkor is, ha ez manapság nem tűnik túl kifizetődőnek.

Régóta dédelgetett vágyam, ami most Réka testvérünk segítségével és "házigazdaságával" valóra válhat: a mozgófilm-kultúra azon felét megismertetni közvetlen környezetünkben, amelyek nem elsősorban a kasszasikert célozzák, hanem az emberre, a humánus lélekre kívánnak mély hatást tenni. (Hiszen mi is sokat köszönhetünk életünkben, hivatásunkban ilyen filmeknek.) Ennek jegyében alakul meg a helyi Szalézi Filmklub igényes és értékközvetítő filmek bemutatása és átbeszélése céljából. Mivel a városban ez a terület eddigi tudomásunk szerint hiányágazatnak számít, joggal számítunk arra, hogy mind szélesebb rétegeket sikerül megmozdítani a klub életben tartására.

A klub január 11-én, kedden este 6 órakor indul. (A hírt szabad továbbadni.) Mottónk: jöjjetek, nézzétek, és lássátok!

 

0 hozzászólás.

Mielőtt az elküldés gombra kattint, kérjük ellenőrizze, hogy minden mezőt kitöltött-e! Minden mező kötelezően kitöltendő, de az e-mail cím nem fog megjelenni a hozzászólásoknál.

Kérem, írja be a képen látható művelet eredményét:

Kérem, írja be a képen látható művelet eredményét. =