kép kép kép kép

Don Bosco musical

feb. 7-én 18.00

Eseményeink

(Színek: saját külső)

Jelenleg nincs megjeleníthető aktuális esemény.

Statisztika

2019. 10. 22. 01:17
Látogatók:
Ma: 90
E hónapban: 1339
Összesen: 604133
Oldal-megtekintések:
Ma: 92
E hónapban: 2007
Összesen: 1050771
Utolsó látogatás:
2019. 10. 22. 01:17
Szombathelyi diákjaink makettépítő sikere

2011. április 15. péntek 15:47

Komoly gyümölcsöt termett a Brenner János Általános Iskola pár növendékének munkája, akik beneveztek a "Fiatalok az épített és természeti környezet védelméért" c. pályázatra, amelyet a Város- és Faluvédők Szövetsége írt ki országosan 8-18 éves fiatalok számára. "Mit gondolsz? Mit látsz? Mit szeretnél? Most mutasd meg! Melyik az a nevezetes épület, emlékmű, szobor, népi emlék, síremlék, épített vagy természeti érték a lakóhelyeden, településeden, amelyre a legbüszkébb vagy? Építsd meg, mi kiállítjuk."

A fiatalok elsősorban a "Mesélő kövek" kategóriában pályáztak. Támogatójuk és ösztönzőjük a pályázati művek elkészítésében Kovács Sándor tanár úr, "Sanyi bá'", aki főanimátorként oratóriumunknak is egyik alapembere. Munkájuk gyümölcseként - a legkülönbözőbb építőanyagokból - elkészült többek között a szombathelyi székesegyház, a püspöki palota, a víztorony, és - egy ministránsunk közreműködésével - szalézi templomunk épületének kb. 1:100 arányú kicsinyített mása is.

A pályázó fiatalok három műve is az országos díjazottak közé került, így meghívást kaptak a szombati budapesti eredményhirdetésre. Gratulálunk és gyönyörködünk az utángyártó alkotók műveiben!

 

 

 

 

 

0 hozzászólás.

Mielőtt az elküldés gombra kattint, kérjük ellenőrizze, hogy minden mezőt kitöltött-e! Minden mező kötelezően kitöltendő, de az e-mail cím nem fog megjelenni a hozzászólásoknál.

Kérem, írja be a képen látható művelet eredményét:

Kérem, írja be a képen látható művelet eredményét. =