kép kép kép kép

Don Bosco musical

feb. 7-én 18.00

Eseményeink

(Színek: saját külső)

Jelenleg nincs megjeleníthető aktuális esemény.

Statisztika

2019. 11. 13. 05:09
Látogatók:
Ma: 13
E hónapban: 1046
Összesen: 605976
Oldal-megtekintések:
Ma: 22
E hónapban: 1485
Összesen: 1053420
Utolsó látogatás:
2019. 11. 13. 05:09
A X. Szalézi Focikupa győztese: az Öregfiúk!

2011. július 17. vasárnap 22:11

Négyhetes (70-90 gyermeket foglalkoztató) nyári táborunk zárásának másodnapján, szombaton amolyan "bónuszprogramként" ismét Petőfi-telepen rendeztük meg a szalézi focitornát - immár 10-ik alkalommal. A szervezésben - megcsappant erőink miatt - nagy örömmel vettük a perinti hívek lelkes felajánlását.

Ez alkalommal 9 csapat érkezett, többen közülük bevallottan a tavalyi győztes, Kopula 96'-os csapat trónfosztására készültek. És jó is volt ez így, hisz ha a küzdelem nemes, akkor tényleg úgy járja, hogy a jobbik győzzön. Idén a bírók egyáltalán nem panaszkodhattak: szinte kizárólag tisztességes játékot vezettek, és szerencsére velük szemben sem méltatlankodott senki (aminek amúgy sincs értelme) - és valójában okot sem szolgáltattak erre.

A kiegyensúlyozott erőviszonyok miatt a döntőre több csapat is esélyesnek mutatkozott, ám végül az Öregfiúk lettek a tavalyi győztes, a jelek szerint méltán döntőt játszó Kopula 96' kihívói. A sportszerű és szinvonalas küzdelmet hozó mérkőzésen az Öregfiúk egységes csapatjátékukat hamar fölényre váltották, amit a meccs vége felé csak növeltek. A végeredmény 3:1 lett. (Szimpatikus és üdítő csúcspontja volt játékuknak, hogy mérkőzéseiken biztos fölényük esetén az utolsó percekre egyikük kisfiát is beállították, hogy a pár perc alatt ő is részesévé válljon a győzelemnek.)

Gratulálunk a győztesnek (ld. alább, a csapatfotón)!

 

Ehelyütt kérem a résztvevőket, az eljövendő kupák szervezéseinek megkönnyítésére küldjék el nekem elérhetőségeiket a csany@gmx.net címre.

 

0 hozzászólás.

Mielőtt az elküldés gombra kattint, kérjük ellenőrizze, hogy minden mezőt kitöltött-e! Minden mező kötelezően kitöltendő, de az e-mail cím nem fog megjelenni a hozzászólásoknál.

Kérem, írja be a képen látható művelet eredményét:

Kérem, írja be a képen látható művelet eredményét. =