kép kép kép kép

Don Bosco musical

feb. 7-én 18.00

Eseményeink

(Színek: saját külső)

Jelenleg nincs megjeleníthető aktuális esemény.

Statisztika

2019. 10. 23. 15:15
Látogatók:
Ma: 64
E hónapban: 1491
Összesen: 604285
Oldal-megtekintések:
Ma: 78
E hónapban: 2200
Összesen: 1050964
Utolsó látogatás:
2019. 10. 23. 15:15
E-LevélLánc-infó

  • ­Hogy erre a Szombathelyi Szalézi LevélLánc-ra miért is van szükség?

 

Azért, kedves Testvérünk, hogy az élet nagy rohanásai közepette esetleg megtaláljon Téged valami olyan személyes program vagy pozitív hír, amely közvetlen elérhetőségben, közeledben békét, közösséget, változatosságot hozhat számodra. Ahol Te is netán kiléphetsz önmagadból vagy egyfajta elszigeteltségből, úgy, hogy egy mind jobban gazdagodó közösség hasznos része legyél, és úgy, hogy közben felismered, hogy az épülő közösségnek is szüksége van Rád, és ara, amit csak Te tudsz nyújtani.

Ezért tartom - egyéb kapcsolattartási formák és eszközök megtartása mellett - az email-es levélláncot egyfajta "nevelt gyermekemként" fontosnak, és személyesen is jól esik az, ha ezt valaki ilyen értelemben, vagy irántunk való megtiszteltetésből és bizalomból tartja fontosnak, és el is olvassa.

 

 

  • Kik a tagjai az email-listának?

 

- egyházközségünk tagjai, akik megadták email-címüket

- olyanok, akik szentségi ünnepben (keresztelés, elsőáldozás, bérmálás, esketés stb.) részesültek plébániánkon, és így az egyházközösség részévé is lettek

- olyanok, akik valamelyik gyermek-, ifjúsági- vagy családi programunkon (nyári tábor, családi nap stb.) részt vettek, és ilyen értelemben hozzánk is tartoznak

- egyéb érdeklődők ill. mindazok, akik megszólítva érzik magukat és kérik

 

 

  • Kapcsolódó kéréseim:

 

- Feltétlen kérem, hogy aki valamiért nem jó szívvel van jelen a listán, tolakodásnak veszi vagy egyéb technikai okokból nem szeretne részt venni benne, a legjobbat teszi velem, ha kéri címének levételét az email-listáról. Ennek őszintén szólva sokkal jobban örülök, mintha valaki nehéz szívvel és összeszorított fogakkal viseli az emaileket. Megígérhetem, hogy semmiféle neheztelést vagy rossz érzést nem hordozok érte szívemben.

- Aki jónak tartja, hogy eljuttassa valakinek, aki szívesen olvasná üzeneteimet, jó missziót tesz, ha megadja a kiválasztott érdeklődő címét. (Hangsúlyozom: lényeges feltétel, hogy a kiválasztott személynek is akarnia kell!)

- Aki a listán van, de másik címre kéri a hírlevelet vagy megváltozott a címe, kérem, gondoljon helyes címe megadására, hogy csökkenhessen az egyre sokasodó hibaüzenetek száma.

 

Egyéb infó, kérdés, megjegyzés: plebanos@szentkvirin.hu