kép kép kép kép

Don Bosco musical

feb. 7-én 18.00

Eseményeink

(Színek: saját külső)

Jelenleg nincs megjeleníthető aktuális esemény.

Statisztika

2019. 12. 14. 07:20
Látogatók:
Ma: 47
E hónapban: 1072
Összesen: 609421
Oldal-megtekintések:
Ma: 47
E hónapban: 1365
Összesen: 1057798
Utolsó látogatás:
2019. 12. 14. 07:13
Elkezdődött... 1. nap

2012. június 25. hétfő 22:15

Idén az iskolazárástól kezdve bő egy hetet kellett várni a táborkezdésig. Kellett ez nekünk, hogy a bérmálás, a templombúcsú és az elsőáldozással rendezzük sorainkat, és céltudatosan magunk is sűrűsítsük táborelőkészítő animátori képzéseinket. Azonban a táborváró gyerekek és szüleik számára - mint az elbeszélésekből kiderült - ez az idő is kibírhatatlanul hosszúnak tűnt.

Meggyőződésünk, hogy a tavalyi tábor volt a legjobb reklám a helyi szalézi nyári oratóriumunknak, így érthető, hogy 25-én hétfőn szám szerint több gyermek és fesztelenebbül várt hosszú sorokban a bebocsátásra és a regisztrációra. Az újoncok többsége úgy jött, hogy tavaly debütált barátaik hívását teljesítették. Azért még látható volt szülőhöz végsőkig ragaszkodó gyermek, de idén is ismételte magát a szalézi tábor országos csodája: az imént még szakadni nem tudó gyerekből két órán belül vidáman kergetőző, önfeledten bújócskázó, focizó, rollerező stb. tábor-résztvevő válik.

Az esős idő - már megszoktam - szombathelyi rendházunk számára nem jelent problémát, hiszen vihar esetén stílusos és sokat megélt színháztermünk fogad be minket tágas, nagy örömmel. Így volt ezen a frontos napon is. A nép- és BANS-táncokat már ott roptuk rendkívüli vidámsággal: "fontos vagy a szememben" jelszóval.

be kell vallanom, a házigazda számára a legnagyobb öröm és elégtétel (amolyan tábori "fizettség") a vidám és élménytől túlfeszült gyermekarc, az gondviselő-szülő elégedett mosolya, meg a még táborból kiszoruló "túl" fiatal testvér feszült és várni alig tudó érdeklődése: mit csináltatok ma, mikor jöhetek én is végre?

Jó és problémamentes volt a kezdés, és ez minket szaléziakat és animátorokat nyugtat meg leginkább!

Így kezdődött.

0 hozzászólás.

Mielőtt az elküldés gombra kattint, kérjük ellenőrizze, hogy minden mezőt kitöltött-e! Minden mező kötelezően kitöltendő, de az e-mail cím nem fog megjelenni a hozzászólásoknál.

Kérem, írja be a képen látható művelet eredményét:

Kérem, írja be a képen látható művelet eredményét. =