kép kép kép kép

Tábor-jelentkezés

máj. 26-án 10.00

Eseményeink

(Színek: saját külső)

Jelenleg nincs megjeleníthető aktuális esemény.

Statisztika

2018. 12. 11. 12:31
Látogatók:
Ma: 55
E hónapban: 1965
Összesen: 424719
Oldal-megtekintések:
Ma: 64
E hónapban: 8706
Összesen: 793812
Utolsó látogatás:
2018. 12. 11. 12:31
Folytatódik... - 6. nap

2012. július 2. hétfő 23:44

A 20. Szalézi Nyári oratóriumnak máris a második hete zajlik. Megint sok az újonc, többen szüleikhez tapadva: nehéz a búcsú.. de - mi már tudjuk - csak ideig-óráig...

Egyedülálló időtapasztalat, a "szalézi történelem" szinte Don Bosco-i módon ismétli önmagát: a vidámaknak gyorsan, a szomorúaknak lassan telik az idő. Nekünk mindenesetre gyorsan...

A második hét tematikája szerint a jó pásztor alakjáról eljutunk Jézus Krisztusra, aki tényleg maga a Jó Pásztor, és csakis a jóságra és szeretetre nevel, tanít. Ez a felismerés animátorságunk, sőt, szalézi szerzetesi hivatásunk lényege! A Jó Pásztor valósággal körbejár a szombathelyi szaléziak udvarán, és szeretné a még unatkozókat bevonni az önfeledt játék légkörébe, szeretné a gyerekeket megerősíteni a szeretetben, megvigasztalni, megtanítani őket az életben igazán fontos és maradandó értékekre.

Ma egyébként csatakiáltásokat vittünk be a gyerekeknek, aztán a csoportpercekben a Jó Pásztor néven nevező, személyre szóló szeretetét bontogattuk a kicsik elé.

0 hozzászólás.

Mielőtt az elküldés gombra kattint, kérjük ellenőrizze, hogy minden mezőt kitöltött-e! Minden mező kötelezően kitöltendő, de az e-mail cím nem fog megjelenni a hozzászólásoknál.

Kérem, írja be a képen látható művelet eredményét:

Kérem, írja be a képen látható művelet eredményét. =